Profile Photo

INCORRECT PHRASE Solutions For SBI – IBPS PO/CLERK

INCORRECT PHRASE Solutions For SBI - IBPS PO/CLERK

INCORRECT PHRASE SBI – IBPS PO/CLERK

Banking online Classes : Takshila Learning Institute is a great e-learning platform for banking aspirants and ensures that learning is not restrained by place or by time. We provide online coaching for ibps , SBI PO, Clerk, RRB and other banking & insurance exams.

Salient features of our institute:

  • High Quality video lectures by our experienced faculties.
  • Which can be accessible through SD card, no internet required.
  • Regular Topic-wise articles & information on various subjects.
  • Regular MCQs based Tests & Quizzes
  • Online Test Series
  • Job Alerts

INCORRECT PHRASE Solutions for SBI – IBPS PO/CLERK

 Direction for Q1- 10: Each sentence has been broken up into four parts sequentially (a, b, c, d). Choose that part which contains a mistake otherwise mark (e) as your answer:

 1.

(a) A feasibility survey has now

(b) been completed in India to establish

(c) a network of felicitate contacts

(d) between small and medium enterprises.

(e) No correction required

2.

(a) Privatization generally represents

(b) an ideological response

(c) to the perceived problem

(d) in the public sector.

(e) No correction required

3.

(a) The Indian’s government’s choice

(b) of the EEC as a partner

(c) stem from the fact

(d) that the community is the most important market for India.

(e) No correction required

4.

(a) A person who earns a

(b) few thousand rupees

(c) and decides to save

(d) many of it must be a miser.

(e) No correction required

 

For online test series of English & more, Get online bank coaching videos.

 

5.

(a) Had you been in my

(b) position, you were definitely

(c) shown your displeasure

(d) at the turn of events.

(e) No correction required

6.

(a) I definitely disagree

(b) with the position that

(c) requires that money

(d) is a key motivator.

(e) No correction required

7.

(a) This has slowed the progress

(b) of reforms in many countries

(c) because the choice of either of the extreme

(d) positions inevitably invite criticism.

(e) No correction required

8.

(a) Gavaskar was a great batsman who

(b) having played more than 100

(c) test matches, he then decided

(d) to call it a day.

(e) No correction required

9.

(a) When we sold of all our

(b) furniture, crockery and

(c) other household goods.

(d) the room looked bare.

(e) No correction required

10.

(a) In the history of mankind

(b) it has always been

(c) minority which have been

(d) able to change the world.

(e) No correction required

 

Solutions:

1.(c)     2. (c)       3. (c)        4. (d)      5. (b)

6.(c)     7. (d)       8. (c)       9. (a)       10. (c)

 

For INCORRECT PHRASE more questions , SBI clerk online Classes , IBPS exams,Online Test Series, regular updates register with TakshilaLearning.

Follow us on a Social media

 

INCORRECT PHRASE Solutions For SBI - IBPS PO/CLERK INCORRECT PHRASE Solutions For SBI - IBPS PO/CLERK INCORRECT PHRASE Solutions For SBI - IBPS PO/CLERK INCORRECT PHRASE Solutions For SBI - IBPS PO/CLERKINCORRECT PHRASE Solutions For SBI - IBPS PO/CLERK

Follow us on Blogarama

Call us: 8800999280/8800999284 or fill the form for any other details:

No comments, be the first one to comment !

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    © 2015-17 Takshila Learning. All Rights Reserved.
    Request Callback
    close slider
    For course & fee related queries, Leave your details and our counsellor will get back to you or Call us at 8800-999-280
    • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Login